5 черв. 2010 р.

Огризко в НаУКМА, фотовиставка Олени Максименко, зустріч випускників

9 червня в НаУКМА відбудеться публічна лекція Надзвичайного і Повноважного Посла України Володимира Огризка
Мова йтиме про європейський вибір як об’єктивний напрямок суспільного розвитку України, вступ до ЄС та НАТО, складність реалізації європейського вибору, фактор Росії. Початок о 13.30. Місце проведення — 4-ий корпус НаУКМА, ауд. 410, вул. Волоська 8/5.

Місто як живий організм розвивається й змінюється. Фотовиставка "Київ—100 років: хронологія поранень", авторський проект Олени Максименко, має на меті порівняти атмосферу столиці на початку ХХ століття і столиці сьогоднішньої. Відчути зміни й пережити втрати міста можна до 10 червня у галереї на 4-му поверсі КМЦ, вул. Іллінська, 9. 

Почерпніть натхнення для розвитку Вашого бізнесу у 10 Літній Школі Тотального М@ркетингу, що відбудеться 4-8 липня в Києво-Могилянській бізнес школі.

Зміни - це розвиток, настав такий час і у моєму житті. Я йду, але Могилянка і Ви, дорогі випускники, назавжди залишитеся теплим спогадом у моєму серці. Дякую Вам за натхнення, радість спілкування, критику й небайдужість. Разом ми зробили багато, сподіваюся, що Ви і надалі будете підтримувати могилянські ініціативи. 
Бажаю Вам успіху, була рада знайомству з кожним із Вас. 

P.S. Ви ще не бачили фотографій із зустрічі випускників НаУКМА, яка відбулася 20 травня у розважальному центрі Sorry, бабушка? Насолоджуйтеся :-)