2 груд. 2011 р.

Інтелектуальні подарунки до свят

Дорогі друзі!

Наближається прекрасна святкова пора, коли ми щиро зичимо один одному щастя і добробуту, робимо подарунки рідним, друзям, допомагаємо тим, хто потребує нашої допомоги.  Напередодні свята Миколая, Різдва і Нового року викладачів, випускники і партнери НаУКМА пропонують в якості подарунків для дітей і дорослих свої інтелектуальні розробки.
   

Видавничий будинок Companion Group пропонує: 
•    Журнал «Професор Крейд» – сучасний розважально-пізнавальний журнал для дітей, що у веселій та ігровій формі знайомить із навколишнім світом, географією та історією нашої планети, її фізичними законами і хімічними процесами. Різноманітні творчі завдання допомагають дітям у вивченні англійської мови.
•    Три книги загадок у картинках – «Шукач скарбів», «Шукач у школі» та «Шукач у веселому будинку» –  це справжній «квест вдома»,  який сприятиме розвитку  уважності, кмітливості та уміння мислити асоціативно.
Короткий опис  


Інтелектуальна гра  «Thinkers» від професора фінансів Кмиєво-Могилянської бізнес школи  Євгена Пенцака та  випускників Могилянки. Перший виданий в нашій країні сучасний тренажер для гімнастики розуму. В цікавій, ігровій формі пропонується унікальний набір завдань, для відповіді на які не треба знати, але обов'язково - думати. 
Короткий опис файл  та Сайт


Випускник НаУКМА 2007 року Сергій Таргоня пропонує ознайомитись з проектом «Точка Сборки» -  «провідником» по світу «розумних» іграшок для дорослих та дітей.
Сотні головоломок на будь-який смак – механічні, дерев’яні, металеві, мотузочкові… від найпростіших до надзвичайно складних. Додатково проконсультуватися та зробити замовлення можна по телефону, або і-мейлу з розділу «контакти» на сайті .
Короткий опис