14 груд. 2011 р.

Благодійний концерт до дня святого Миколая

16 грудня у Культурно-мистецькому центрі НаУКМА о 17.00 відбудеться благодійний концерт і частування, присвячені допомозі святому Миколаєві  у відвідинах дитячих будинків.

Спудейське братство НаУКМА спільно із могилянським інтернет-радіо “Eleven” проводить концерт, метою якого є збір коштів для допомоги святому Миколаєві завітати до Куренівського дитячого будинка-розподільника, Замглайського(Чернігівська область) дитячого будинку-інтернату для дітей з вадами розвитку і 21 загальноосвітньої школи-інтернату, що в Пущі-Водиці. У даних будинках проживає близько 140 вихованців віком від п’яти до 19 років.
До участі запрошено: Едуарда Приступу(гурт “Неділя”), гурти “Антре”, “Струндж”, “Ride the Subway”, “Восьмий день”, “Астарта”, “YouCraine” та інших.
Вартість квитка — 20 гривень.
У програмі крім концерту передбачено частування і благодійний аукціон, а також спілкування із артистами, яке відбудеться після закінчення концерту. Умовою проходження на фуршет є: шоколад, печиво, мандаринки, книжки, будь-що, що можна використати як подарунки для дітей.